Премиерите на Автосалон София: Megane E-Tech Electric и новият SUV Austral

Премиерите на Автосалон София: Megane E-Tech Electric и новият SUV Austral

03/06/2022 0 By GRACE PACE RACE

На щанда си на Автосалон София 2022 марката Renault представя 7 ключови модела от своята гама

Днес, в рамките на Автомобилен салон София 2022, Renault откри събитието с първата пресконференция за деня. Марката посрещна журналисти и VIP гости на своя изцяло обновен щанд и представи най-новите си попълнения по отношение на модели и услуги.

„През последната година компанията концентрира усилията си в това да превърне Renault в марка за технологии, услуги и чиста енергия. Горди сме, че днес можем да ви представим плода на тези усилия на нашия щанд – Megane E-Tech Electric и Austral. Два изцяло нови модела в нашата гама, благодарение на които, заедно с лансираната миналата година Arkana, да възвърнем позиции в сегмент “C”.“ заяви Емил Гърнев, генерален мениджър Renault за България, в рамките на пресконференцията.

Премиера на Renault E-TECH Electric на Автосалон София

Докато Megane E-Tech Electric представя новото поколение електрически автомобили на Renault, Austral олицетворява визията на марката за компактен SUV автомобил, първият модел възползващ се от платформата CMF-CD на Алианса. И двата модела носят новото „Nouvel’R“ лого, предоставят в интериора си ново ниво на свързаност и интерактивност с екрана openR и системата openR Link с вградени Google услуги и се възползват от последно поколение усъвършенствани системи за безопасност и подпомагане на шофирането.

Renault Austral Автосалон София 2022

Вдъхновена от Формула 1, иновативната хибридна система E-Tech на Renault е вече налична в hybrid версия за Clio, Captur и Arkana и plug-in hybrid версия за Captur. За да докаже характеристиките й и да представи предимствата на E-Tech задвижването на клиентите, Renault лансира интерактивна платформа за тестдрайв – E-Tech drive. Благодарение на E-Tech drive клиентите ще имат възможност да се запознаят с реални данни за електрическо шофиране и спестявания на гориво и вредни емисии от техните собствени тестови шофирания.

Щанда на Renault Автосалон София 2022

За да потвърди позиционирането си като технологична, напредничава и дигитална марка, Renault лансира уникална дигитална платформа, предоставяща на широката аудитория възможността да се запознае с всички новости на щанда. В рамките на специално разработения сайт феновете на марката ще имат възможност да разгледат експонатите и да се насладят на ексклузивно съдържание независимо къде се намират.

Интериорът на Renault Austral

Renault експонати на Автомобилен салон София 2022:

На щанда си на Автосалон София 2022 марката Renault представя 7 ключови модела от своята гама:

  • Austral
  • Megane E-Tech electric
  • ZOE E-Tech electric
  • Clio E-Tech hybrid
  • Captur E-Tech hybrid
  • Arkana E-Tech hybrid
  • Koleos

Снимки: Цветан Илиев, Roadhunter