Говори ми в суперколи: сезон 2022 на Премиум рали София – Свети Влас в кадри

Говори ми в суперколи: сезон 2022 на Премиум рали София – Свети Влас в кадри

25/12/2022 0 By Габриела Стойчева

На 2 декември, в столичното заведение „C’est la vie”, се проведе дългоочакваната видео премиера за сезон 2022 на Премиум Рали София - Свети Влас. По време на мероприятието бяха излъчени ексклузивни видеа от всички изминали събития през десетата годишнина на ралито

Премиерата събра над 200 гости – приятели, участници и партньори, за да си припомнят най-хубавите моменти от изминалата година. Сезон 2022 бе повече от забележителен с помощта на основните партньори в лицето на Примекс – Гуми и Сервиз, които за втора година подкрепиха всички събития на ралито. За пореден път мероприятието премина с диамантен блясък и ексклузивни изненади от Гото: Бижутерия и Диаманти. 

Премиум рали София коли

Пред заведението можеха да се видят автомобили като BMW M8 Competition и 850i представени от М Кар София, както и много други представители на марката като М3 G80 и М5 F90, два Mercedes Maybach S600, McLaren 720s, няколко Porsche 911, Nissan GT3, Bentley Continental GT и много други.

Премиум рали София - Свети Влас: Racetrack experience 2022

Сезон 2022 стартира през юни месец, когато участниците премериха сили на писта Intercity Istanbul Park, която според бившия шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун, е най-добрата състезателна писта в момента. Месец септември бе изпълнен с много адреналин и международни партньорства.

Премиум рали София - Свети Влас: Meet Up ft. Sixty8Adventure

Едно от събитията се проведе съвместно със Sixty8 Adventure, като двата клуба успяха да организират едно от най-мащабните събирания на спортни автомобили от цял свят на площада пред Храм-Паметник “Св. Александър Невски”. Сред тях присъстваха коли от цяла Европа, както и от Америка, бивши участници в Gumball 3000 и известният в Amazon Prime, Repoman.

Премиум рали София - Свети Влас: Festival of Speed

По-късно през същия месец ралито се насочи към остров Родос, където съвместно с гръцкия клуб за суперавтомобили SpeedSector се проведе Festival of Speed. В рамките на три дни участниците имаха възможност да се запознаят с красотите на гръцкия остров и да премерят сили на техничното трасе в центъра на Родос.

Премиум рали София - Свети Влас: Racetrack Experience

Сезонът за суперколи бе закрит с традиционния трак уикенд на писта Серес, Гърция, който за шеста поредна година се организира съвместно с дългогодишните партньори на Ралито SpeedSector.  

Премиум рали София коли

По време на премиерата ORB.bg запознаха гостите с тяхната идея да представят на пазара за недвижими имоти възможността за сключване на сделки без брокерски услуги. Всички присъстващи имаха възможност да се насладят на премиум енергийна напитка – Black Diamond, която притежава уникален и освежаващ сладък вкус, обвит в елегантна и изискана визия. Организаторите не пропуснаха да разкрият част от плановете си за сезон 2023, а те несъмнено ще включват много пистови трасета, екзотични дестинации и международно участие. 

Ние в GRACE PACE RACE нямаме търпение!

Снимки: Премиум рали София – Светли Влас