Citroen My Ami Buggy се разпродаде за 17 минути и 28 секунди

Citroen My Ami Buggy се разпродаде за 17 минути и 28 секунди

27/06/2022 0 By Габриела Стойчева

Само 50 бройки My Ami Buggy бяха пуснати в продажба от 12.00 часа сутринта във вторник, 21 юни. Всички те бяха разпродадени за 17 минути и 28 секунди

Citroen Ami се предлага в 9 държави, а вече и България, където ще стъпи на пазара малко по-късно тази година. Над 21 000 клиенти в Европа са вече собственици на градският електромобил от лансирането му през 2020 г. 

Офроуд версията на конвенционалното Ami – My Ami Buggy – бе пусната в едва 50 броя, като лимитираният тираж бе разпродаден за под 18 минути в същия ден. Citroen ни споделят и друга интересна статистика: най-бързият клиент е успял да завърши своята покупка на My Ami Buggy за само 2 минути и 53 секунди. Така той ще получи една от 50-те номерирани единици, персонализирани с неговото име, която ще бъде доставена където пожелае през втората половина на август.

Извън 50-те късметлии, почти 1800 души са изразили желанието си да закупят тази нова ексклузивна версия на Ami.

My Ami Buggy е създаден за приключения и олицетворява свободата на движение и ваканционна атмосфера с отворено навън пътническо отделение. Вместо врати, той разполага с метални тръби. По същия начин покривът е изчезнал и на негово място има платно, което може да се навива назад, за да можете да се насладите на открито.

Снимка: Citroen