Задава се нов филм за Формула 1, в който ще участват Брад Пит и Люис Хамилтън

Задава се нов филм за Формула 1, в който ще участват Брад Пит и Люис Хамилтън

08/06/2022 0 By Габриела Стойчева

Apple Studios потвърди, че ще направи филм за Формула 1, който ще бъде режисиран от режисьора на „Топ Гън: Маверик” Джоузеф Косински, звездата ще бъде Брад Пит, а Люис Хамилтън режисьор на филма

През годините сме виждали много опити да се пресъздаде автентичната атмосфера на най-големия шампионат в моторните спортове – някои успешни, някои не чак толкова. Apple Studios потвърди вчера, че в “кухнята” се готви поредният опит за заснемане на филм на Формула 1 тематика, но този път имаме предварително потвърждение, че продукцията ще бъде по всяка вероятност успешна.

Откъде сме сигурни ли? Ако все още не сте гледали фантастичното продължение на филма „Топ Гън” от Джоузеф Косински, е време да го направите, защото именно той ще бъде режисьора на новия Формула 1 филм, а Ерен Крюгер отново от „Топ Гън: Маверик”, пише сценария.

Рад Пит позира в залата за пресата на Оскарите в неделя, 25 април 2021 г., на Union Station в Лос Анджелис

Apple не ни оставя съвсем в тъмното. В сюжета Брад Пит играе ролята на пенсиониран пилот, който се завръща на решетката, за да се състезава заедно с начинаещ пилот. Но, толкова засега…

Люис Хамилтън пристига на модните награди 2019, проведени в Royal Albert Hall на 02 декември 2019 г. в Лондон, Англия.

Филмът е продуциран от Джери Брукхаймър и Чад Оман от Jerry Bruckheimer Films, Косински, седемкратният Формула 1 шампион Люис Хамилтън и Plan B Entertainment. Изпълнителният директор на Copper Пени Тоу е изпълнителен продуцент. 

 

Освен да чакаме повече информация, друго не ни остава… Или да си пуснем поне още веднъж „Топ Гън: Маверик”!

Снимки: Getty Images