Премиум рали София – Свети Влас отпразнува 10 години с пищно парти

Премиум рали София – Свети Влас отпразнува 10 години с пищно парти

05/06/2022 0 By Габриела Стойчева

Парти като от Холивуд за 10-годишнината на Премиум рали София - Свети Влас

През изминалия четвъртък 02.06 се проведе откриващото парти на Премиум рали София – Свети Влас. То се състоя в столичния ресторант и клуб C’est La Vie. Пред заведението можеха да се видят впечатляващи автомобили от марките Ferrari, McLaren, Lamborghini, Mercedes-Benz, Porsche и много други.

Луксозни коли пред ресторант C’est La Vie в София

На събитието за първи път в България бяха представени часовниците от бранда на Philipp Plein, чийто ексклузивен представител са GOTO: Бижутерия и Диаманти. За безопасната среда се бяха погрижили от MyAir – техните уреди за дезинфекция на въздуха бяха един от акцентите на вечерта. Стремежът на иновативната компания е да спомогнат за създаването на една защитена среда, което несъмнено бе постигнато по време на събитието. 

Участниците в Премиум рали София

Участници, партньори и приятели на Премиум рали София – Свети Влас се събраха, за да научат повече за плановете на организаторите през Сезон 2022. Ралито, превърнало се в традиция за всички с бензин в кръвта, се провежда за 10-а година и ще се състои на 22 – 25 юни. Основни дестинации тази година са Хотел Маринела”, гр. София, Свиленград, Истанбул и пистата на Формула 1 там и марина Диневи”, Свети Влас. Очаква се към събитието да се включи и турски клуб за суперавтомобили. 

Премиум рали София празнува 10 години в C’est La Vie

Основен партньор за Сезон 2022 са Примекс – Гуми и Сервиз”, които са подготвили впечатляващи награди за първите три места в Ралито. Календарът на Премиум рали София – Свети Влас тази година включва международни партньорства, нови дестинации и спортни изпитания в чужбина. Традиционно, сезонът на суперавтомобилите ще бъде закрит с трак уикенд на писта Серес, Гърция през октомври. Всеки любител на екзотичните автомобили може да научи повече за предстоящите събития тук: www.premiumrally.com.