ZiGGY: първият и единствен мобилен EV робот за зареждане на електромобили

ZiGGY: първият и единствен мобилен EV робот за зареждане на електромобили

06/07/2022 0 By GRACE PACE RACE

Това е ZiGGY: първият и единствен мобилен EV робот, който има интерактивно поле за реклами и призоваван чрез приложение, за да зарежда електрически превозни средства

EV Safe Charge, водещ доставчик на гъвкава технология за зареждане на електромобили, представя робота ZiGGY, който ще достави зареждане на EV в съоръжения за паркиране, търговски и развлекателни центрове, хотели, оператори на автопаркове и собственици на имоти, осигурявайки рентабилно зареждане, преодолявайки ограниченията на стационарните зарядни устройства за EV без необходимост от скъпа електрическа инфраструктура. 

Роботът ZiGGY зарежда BMW iX

Роботът ZiGGY ще се призовава чрез мобилно приложение или вградена в автомобила информационно-развлекателна система. Самото ZiGGY презарежда в домашната си база, като взема ток от мрежа, батерия или слънчева енергия или комбинация от тях. 

Една полезна функция, която определено решава проблема като конвенционални автомобили, паркирали на места за електромобили, е че ZiGGY не се нуждае от специализирано място, за да извърши услугата. Така паркинг операторите вече няма да трябва да блокират места за постоянни EV зарядни устройства, защото ZiGGY може да обслужва всички паркоместа.

В допълнение, цифровият рекламен сървър на ZiGGY може да генерира рекламни приходи за съоръжението и да показва персонализирана информация.

EV Safe Charge е готова да бъде първата компания, която пуска на пазара мобилно решение за зареждане на EV, включващо комуникация и дигитална интерактивна реклама. В момента се планира ZiGGY да започне производство през 2023 г. Компанията приема резервации за ZiGGY днес.

Снимки: EV Safe Charge