Отвори новият шоурум на Alfa Romeo, Jeep, FIAT и Abarth

Отвори новият шоурум на Alfa Romeo, Jeep, FIAT и Abarth

30/11/2023 0 By Габриела Стойчева

Шоурумът стартира своята дейност със специални отстъпки за налични нови автомобили Alfa Romeo, Jeep и FIAT

Преди месец стана ясно, че марките  Alfa Romeo, Jeep, FIAT и Abarth ще бъдат представлявани у нас от  дъщерно дружество на „София Франс Ауто“ (SFA) – „Ес Еф Ей Аутомотив“ (SFA Automotive).

Днес вече официално посрещнахме новият им шоурум, който е и четвърти на брой. Неговата локация е на  ул. „Резбарска“ No 5, където преди години бе бившият дом на марката Jeep у нас.

Изцяло реновиран, SFA RETAIL София – 4 е вече модерен мултибранд център, следващ иновативната „car mall“ концепция на производителя. Вътре посетители и клиенти могат да видят на живо актуалните модели от три марки. 

В зоната на италианския бранд – Alfa Romeo, гордо стоят двата SUV модела на марката – технологичният Tonale и отличителният Stelvio, както и впечатляващият седан Giulia.

Противоположният край на шоурума ни отнася в авантюристичния свят на Jeep. Там са разположени Avenger – автомобилът на 2023 година в Европа в своята 100% електрическа версия, Compass – просторният SUV,, Renegade – винаги готов за вълнуващи преживявания, и иконата Wrangler.

В сърцето на изложбената площ е FIAT. Изцяло електрическата версия на иконичния модел 500, неговият по-голям вариант 500Х и достъпният компактен хечбек Tipo приветстват посетителите на търговския център с неподправен италиански чар.

Новият шоурум ще обслужва и клиентите на лекотоварната гама на FIAT Professional, както и феновете на изключителните автомобили със спортен заряд Abarth.

Шоурумът разполага и с обособена зона за демонстрационни автомобили, които са на разположение на клиентите за пробно шофиране. За моделите с електрическо задвижване са осигурени две зарядни станции.

Гаранционното обслужване и продажбата на резервни части за автомобилите от четирите марки ще се извършва в оторизирания сервизен комплекс на SFA RETAIL СОФИЯ – 3 на бул. „Ботевградско шосе“ в столицата.

Снимка: София Франс Ауто