Morgan 3 Wheeler се завръща с нова формула на 24 февруари

Morgan 3 Wheeler се завръща с нова формула на 24 февруари

26/01/2022 0 By GRACE PACE RACE

След края на производството на предходното поколение Morgan 3 Wheeler, Morgan Motor Company издаде, че изцяло нов триколесен модел е подложен на тестове преди пускането му на пазара на 24 февруари тази година

Morgan публикуваха изображения на силно прикрит инженерен прототип, монтаж на ранни дизайнерски скици и едно от изображенията от филма преди старта и фотосесиите.

Повечето подробности, включително името, ще останат неразкрити до глобалното представяне на 24 февруари. Но Morgan потвърди използването на трицилиндров двигател на Ford за предстоящия модел, като продължава дългогодишната употреба на силовите агрегати на Ford в гамата на компанията.

Илюстрациите, споделени от Morgan, показват, че дизайнът на новия модел е смел и ексцентричен, вдъхновен от реактивни самолети от средата на века, мотоциклети, исторически модели на Morgan и модерен индустриален продуктов дизайн.

Допълване на тази индивидуалност ще бъде обширен списък със спецификации и аксесоари, налични от самото начало, което го прави най-конфигурируемото превозно средство на Morgan досега. Моделът може да бъде пригоден за поемане на множество идентичности и да се погрижи за всяко приключение.

Снимка: Morgan