Тази неделя хиляди конски сили се събират пред храм-паметник “Св. Александър Невски”

Тази неделя хиляди конски сили се събират пред храм-паметник “Св. Александър Невски”

02/09/2022 0 By GRACE PACE RACE

Сред колите пред храм-паметник “Свети Александър Невски” ще има лимитирана серия Porsche 911 Brabus и Mercedes SLR McLaren, но не кой да е SLR McLaren, а този на Парис Хилтън

Премиум Рали София – Свети Влас ще зарадват феновете на високите скорости за пореден път тази неделя, където заедно със Sixty8Adventure ще съберат едни от най-мощните и атрактивни автомобили

Събитието ще се проведе на 4 септември, а локацията е емблематичният за София храм-паметник “Свети Александър Невски”. Стартът е от 13:00 ч.

Събитието се осъществява благодарение на Фондация “София – Европейска Столица на Спорта”, както и на основния партньор на Ралито през Сезон 2022, Примекс “Гуми и Сервиз”.

nissan_gtr

Sixty8Adventure идват от Норвегия и стартират своята дейност през 2016 година, когато след участие в Gumball3000 (най-голямото събитие от този тип, което се провежда по света) са потърсени от други екипажи с желанието да си направят обиколка из Норвегия. И така до днес.

В събитието участват много чуждестранни отбори, към които принадлежи и този на TeamSkookum, който печели наградата Spirit of Gumball 2022. Тя се дава на отбора, който най-добре визуализира идеята и характера на събитието. На 4 септември те ще се включат със своето Ferrari 812 Superfast, като към тях ще се присъединят още представители на марката.

© Brabus

Част от другите суперколи ще са лимитирана серия Porsche 911 Brabus, Mercedes SLR McLaren, но не кой да е SLR McLaren, а този на Парис Хилтън, Nissan GT-R Black Edition, McLaren 720S, Mercedes AMG GT 6.3 Brabus, Lamborghini Aventador.

Ще може да видите още BMW X4 M, X6 M и M8 Competition, предоставени от М Кар София, а приятелите ни от Ауто Италия ще ни зарадват с Maserati Levante Trofeo, Grecale GT, както и Ferrari 812 Superfast, като официален сервиз и шоурум за сертифицирани автомобили на марката.

Организаторите са подготвили подобаващ завършек на деня с вечеря и парти в Djanam Sky Club Restaurant.

Снимки: Премиум рали София – Свети Влас