Rimac дава по 1000 €, ако препоръчате кандидат за работа и той бъде нает

Rimac дава по 1000 €, ако препоръчате кандидат за работа и той бъде нает

29/12/2021 0 By Габриела Стойчева

С разширяването на базата на най-новата суперзвезда на автомобилната сцена Rimac Automobili, компанията търси нови служители.

Да припомним, че по-рано тази година хърватската компания пое управлението на Bugatti, в резултат на което се роди новата компания Bugatti Rimac. Към този час отворените позиции са над 180 на брой, така че ако отговаряте на някое от изискванията, определено няма да загубите, ако изпратите вашата автобиография.

Ето и как да се свържете:

(Копираме съобщението, което Мате Римац пусна, без редакторска намеса.)

,,Понеже разширяваме мащаба на работа с големи производствени проекти за много световни автомобилни компании в изпълнение и в процес на изпълнение, ние се разрастваме на всички нива. Този път търсим кандидати в отдел ,,Снабдяване и доставки”.

Всеки, който препоръча кандидат, който в крайна сметка наемем, ще бъде награден с 1000 € (бруто) – независимо дали сте служител на Rimac Group или не.

Този път търсим опитни професионалисти по снабдяване и доставки, които могат да поемат отговорността за големи части от големи проекти. Например – да отговаря за закупуването на материали и компоненти за акумулаторна или задвижваща система, която разработваме и произвеждаме в стотици хиляди единици за голяма автомобилна компания. Изискванията за управление на такива сложни проекти не е подходящо за новобранци, така че, моля, не губете вашето и нашето време с препоръки за неквалифицирани хора.

Препоръките ще бъдат взети под внимание само ако са изпратени чрез: referrals@rimac-automobili.com

Моля, включете автобиографията на кандидата, който препоръчате.

Ръководител покупки: https://bit.ly/3f7E7ed

Ръководител логистика на проекта: https://bit.ly/3pihpXy

Имаме над 180 отворени позиции на всички останали нива, които можете да намерите тук: https://www.rimac-automobili.com/careers/

Добавихме над 450 души към нашия екип през 2021 г. (без да броим колегите, които се присъединиха към нас от Bugatti) и планираме да наемем над 700 души през 2022 г. – така че дръжте очите си отворени за позиции, които ви подхождат!“

Снимка: Rimac Automobili