Renault е новият премиум партньор на на Ролан Гарос

Renault е новият премиум партньор на на Ролан Гарос

29/04/2022 0 By Габриела Стойчева

Renault X Ролан Гарос

Парижкият турнир от Големия шлем и автомобилният производител Renault обединяват усилият, за да напишат нова глава от историята си. От турнира през 2022 г., който ще се проведе от 16 май до 5 юни и за първоначална продължителност от пет години, Renault става премиум партньор на Ролан Гарос, едно от най-престижните спортни събития в света.

Renault и парижкият турнир от Големия шлем имат едни и същи корени – родени във Франция, със силна международна амбиция и обединени от „Made Of France“ ценности. Партньорството между Renault и Френската тенис федерация (FFT) е още по-очевидно, тъй като поставя основите си върху два основни стратегически стълба за двете марки: устойчива мобилност и социална отговорност.

RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC (BCB)

Устойчивата мобилност е от ключово значение и за двете марки. Renault ускорява трансформацията си с цел до 2030 г. да стане изцяло електрическа марка в Европа.

Този ангажимент за устойчива мобилност е ясно отразен в електрическия автопарк от 100 броя Renault Megane E-Tech electric, които Renault предоставя на Откритото първенство на Франция, като част от общия автопарк от 160 автомобила.

as of 2022 Renault becomes Premium partner of Rolland Garros

Като част от това ново сътрудничество и за първи път в историята на Ролан Гарос, логото на Renault ще бъде позиционирано на мрежите на петте основни корта (Филип Шатрие, Сузан Ленглен, Симон Матийо, n°7 и n°14) по време на целия турнир, от квалификационните кръгове до финалите.

Снимки: Renault