Red Bull Showrun Plovdiv: дрифт, картинг, ревящият звук на RB7 и изпълнения на живо

Red Bull Showrun Plovdiv: дрифт, картинг, ревящият звук на RB7 и изпълнения на живо

16/06/2022 0 By Габриела Стойчева

На 25 юни Дейвид Култард ще поднесе незабравимо шоу зад волана на актуалния през сезон 2011 г. RB7 с мощност от 800 к.с. по дългото почти 1 км трасе в Гребната база в Пловдив

Истинско шоу ще се развие на 25 юни в Пловдив, когато шоу болидът на Red Bull ще озвучи Гребната база под управлението на бившия Формула 1 пилот Дейвид Култард. Болидът ще ускорява, ще представи атрактивни движения като донъти и други фигури, като двучасовото шоу ще бъде акцентирано с още спиращи дъха изненади.

Red Bull Showrun Plovdiv: RB7

Зрителите ще могат да се докоснат и видят на живо най-бързите електрически картинги в света, направени от нашите приятели Кинетик Картс. Изпълнения на живо също са част от атрактивната програма, като в тях ще се включат поп артистите 100 кила и Маги Джанаварова.

За миризмата на изгорели гуми пък ще се погрижат бързите момичета от Дрифт такси, а Red Bull атлетът, гуру на водните спортове – Никола Абаджиев ще “събуди” водите на Гребния канал.

Момчил Манчев ще има задачата зрителите да са добре информирани, за всичко, което се случва на терен.

Red Bull Showrun Plovdiv: RB7

Седящите билети за събитието бяха изчерпани за по-малко от седмица, но зоната за правостоящи е с капацитет 10 000 човека.

Гребната база ще се превърне в своеобразно Формула 1 селище, където тематични изложби, Red Bull Shop с любимите ни продукти от серията Red Bull Racing, възможност за снимки с болид и спечелване на шапки с подпис от самия Дейвид Култард са още някои от атракциите, които очакват дошлите на място.

Red Bull RB7 е проектиран от екипа на Red Bull Racing за сезон 2011 на Формула 1 и шофиран от тогава защитаващия титлата си Себастиан Фетел и австралиеца Марк Уебър. RB7 се превърна в една от най-доминиращите машини в историята на Формула 1 с 18 от 19 полпозишъна и 12 спечелени състезания през годината, за да отбележи в края на сезона титла при конструкторите за Red Bull и втора поредна световна титла за Фетел.

Снимки: Red Bull Content Pool