Porsche Design се присъединява към хотелиерския бизнес

Porsche Design се присъединява към хотелиерския бизнес

19/10/2021 0 By GRACE PACE RACE
Deutsche Hospitality и Porsche Design Group обединяват усилия, за да представят марката Steigenberger Porsche Design Hotels - иновативна хотелска концепция в сегмента на луксозния начин на живот. Те планират най-малко 15 хотела в мегаполиси по целия свят.
Порше хотели

Бъдещите Steigenberger Porsche хотели ще обединят технологиите, философията на дизайна и ценностите на марката за лайфстайл марката на Porsche – Porsche Design с почти 100-годишния опит в хотелиерството на Steigenberger. Интересът на инвеститорите към Steigenberger Porsche Design Hotels е значителен. Първият етап на планиране включва създаването на до 15 хотела в глобални мегаполиси като Лондон, Сингапур, Дубай и Шанхай.

„Steigenberger Porsche Design Hotels създава марка, която се съчетава с философията на дизайна и ценностите на изключителната марка Porsche Design, с гостоприемството и качеството на обслужване на хотел Steigenberger“, каза Маркус Бернхард, главен изпълнителен директор на Steigenberger Hotels AG/Deutsche Hospitality. „Нашата обща цел е да създадем нов хотелски продукт за глобална целева група, която се стреми към уникалност и която има най-високи амбиции по отношение на качеството.“

Хотелите ще имат най-малко по 150 стаи, апартаменти и мезонети. Те също така ще имат забележителна концепция за ресторант и бар, изключителни Meet & Greet Cubes, както и заведения за здраве и красота и фитнес зала, простиращи се на минимална площ от 1000 квадратни метра.

Снимки: Porsche