BMW Серия 4 с дебют през юни – големите бъбрековидни решетки остават

BMW Серия 4 с дебют през юни – големите бъбрековидни решетки остават

07/04/2020 0 By Габриела Стойчева

Миналата година по време на Автосалон Франкфурт BMW загатна на живо как би изглеждала бъдещата версия на Серия 4 под името Concept 4. Отговорът на света? Е, не беше точно това, което баварците очакваха да получат като отклик, но негативните коментари относно дизайна в никакъв случай не промениха първоначалната им идея за крайния продукт. Или поне така изглежда от наскоро заснетите снимки на Серия 4 от американския сайт Motor1, която е все още с камуфлаж. Вижте:

Според BMWBLOG.com няма да се наложи да чакаме дълго, за да видим производствената версия на Серия 4. И за да сме точни, изданието твърди, че юни е месецът, белязан за дебюта. След като настоящото извънредно положение в целия свят отмени поредния салон – Автосалон Детройт, за където беше планирано разкриването на модела, ще го видим най-вероятно онлайн, където напоследък дебютират повечето нови модели.

BMWBLOG.com допълва, че това ще бъде единствената Серия 4, която ще се предлага с всички видове двигатели – дизелов, бензинов, хибрид и изцяло електрически, а също и с различните видове купе – двуврата версия, с четири врати и любимата ни кабриолет версия.

По всичко изглежда, че светът ще трябва да свиква с новите огромни, вертикално разположени бъбрековидни решетки, които вероятно ще виждаме във всеки нов BMW модел. Електрическата Concept 4 ги показа за първи път и макар все още да изглежда малко футуристично, то не може да кажем, че не й отиват.

BMW Concept 4, снимка: BMW

Дали обаче радикалният дизайн ще предизвика вълна от поръчки за новата Серия 4 не е ясно, но за момента изглежда BMW определено разчита на новата посока на дизайн, която според отклика на клиентите ще дефинира бъдещите модели на компанията.