BMW Серия 4 с дебют през юни – големите бъбрековидни решетки остават

Миналата година по време на Автосалон Франкфурт BMW загатнаха на живо как би изглеждала бъдещата версия на Серия 4 под името Concept 4. Отговорът на света? Е, не беше точно това, което баварците очакваха да получат като отклик, но негативните коментари относно дизайна в никакъв случай не промениха първоначалната им идея за крайния продукт. Или поне така изглежда от наскоро заснетите снимки на Серия 4 от американския сайт Motor1, която е все още с камуфлаж. Вижте:

Според BMWBLOG.com няма да се наложи да чакаме дълго, за да видим продуктовата версия на Серия 4. И за да сме точни, изданието твърди, че юни е месецът, белязан за дебюта. След като настоящото извънредно положение в целия свят отмени поредния салон – Автосалон Детройт, за където беше планирано разкриването на модела, ще го видим най-вероятно онлайн, където напоследък дебютират повечето нови модели.

BMWBLOG.com допълват, че това ще бъде единствената Серия 4, която ще се предлага с всички видове двигатели – дизелов, бензинов, хибрид и изцяло електрически, а също и с различните видове купе – двуврата версия, с четири врати и любимата ни кабриолет версия.

По всичко изглежда, че светът ще трябва да свиква с новите огромни, вертикално разположени бъбрековидни решетки, които вероятно ще виждаме във всеки нов BMW модел. Електрическата Concept 4 ги показа за първи път и макар все още да изглежда малко футуристично, то не може да кажем, че не й отиват.

BMW Concept 4, снимка: BMW

Дали обаче радикалният дизайн ще предизвика вълна от поръчки за новата Серия 4 не е ясно, но за момента изглежда BMW определено разчитат на новата посока на дизайн, която според отклика на клиентите ще дефинира бъдещите модели на компанията. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *