Откриха 174 класики в изоставено хале! Всички се продават на търг

Откриха 174 класики в изоставено хале! Всички се продават на търг

30/08/2021 0 By Габриела Стойчева

Без документи, без ясен произход и сляпо наддаване... Каква е историята на всичките 174 автомобила?

Преди няколко дни в Instagram беше създаден профил, в който се оповести, че 174 изоставени класики са намерени в хале в Северен Лондон. Същата организация пусна търг за разпродаването им вчера, а днес от 11:00 до 16:00 местно време се проведе предварително разглеждане на автомобилите под строги правила – достъпът до тях беше ограничен на само 15 минути на човек.

В колекцията има няколко Porsche 911 модела, преобладаващо количество Mercedes от 70-те и 80-те, класически Land Rover-и и други. Също така има BMW M5, VW T2 Camper Van и BMW 2002.

От снимките става ясно, че повечето от екземплярите са далеч от перфектно състояние, а от коментарите на организаторите на търга – че и повечето са без документи. Любопитни и загрижени фенове веднага излязоха с въпроси за произхода на колекцията, която до момента не е оповестена. Дали колите са крадени или частна собственост – това е нещо, което едва ли ще разберем обаче. Още нещо, което намирисва на гнила работа, е видът на търга, а именно така нареченото сляпо наддаване, където никой от участващите не знае колко е залогът за даден автомобил. Накрая просто печели този, който е успял да наддаде най-високата сума.

Английският ютубър TheTFJJ успя да се добере до автомобилите и да заснеме видео и снимки, гледайте:

Е, новината за колекцията определено е находка, но бихте ли заложили пари при тези условия?

Линк към търга в eBay -> https://www.ebay.co.uk/itm/265287181413

Галерия: TFJJ